Becanusstraat 17, 6216 BX Maastricht

Straussplein 1, 8031 AE Zwolle

Tel: 043-3112195

 

Geregistreerd als Handelsnaam onder

KVK nr: 72287993 

© 2019 by Medical Clinic. Copyright MC Kliniek.

Reviews

Sterilisatie

Na veel zoeken en twijfelen toch op de website van MC Kliniek terecht gekomen.  Contact was laagdrempelig. Ik kon zelf een tijdstip kiezen voor een telefonisch  intake gesprek met de arts. Alles werd duidelijk uitgelegd. De ingreep zelf verliep ook soepel. Je voelt enige ongemak als ze de zaadleider proberen vast te pakken. Na de verdoving voel je niets meer. Echt een aanrader. Had ik dit maar eerder gedaan! 

Jim K. 05-10-2010

Besnijdenis Kind

Besnijdenis Kind

Normaal gesproken ben ik niet een persoon die snel een review zou schrijven, echter is mijn ervaring zo positief dat ik wel de behoefte heb dit te delen met andere mensen. Onze zoon is zondag 18-08-2019 besneden, hij was nog maar drie maanden oud. De verdoving heeft hij niet gevoelt door de crème die ze van tevoren hebben gesmeerd. De informatievoorziening was uitstekend, wij kregen foto’s te zien van hoe het de komende dagen/weken eruit mag..

Shami Rajab 12-09-2019

The 'operation' was carried out neatly. The way the doctors pursue my child was good. Stiches were put very goog. After 2 weeks my son could rung and play normally. The only confusing part was when we had to find the address of MC Kliniek. 

Syarif Riyadi 28-08-2019

Besnijdenis Kind

Iedereen was erg vriendelijk en ons zoontje werd goed ontvangen. Ook was het erg fijn om van te voren gebeld te worden met informatie over de ingreep. Dit was erg geruststellend en we zijn dus heel erg tevreden! MC Kliniek is zeker aan te raden!

van Es 28-08-2019

Besnijdenis Kind

We hebben onze zoon bij MC Kliniek laten besnijden. Eerst uitleg gehad via telefoon. Toen afspraak gemaakt. Personeel is goed. Leggen alles goed uit stap voor stap.

Alles is goed gedaan. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om daar naar toe te gaan. 

Ait Bella 24-08-2019

Besnijdenis Man

Ik ben een man van 45 en ik had erg veel last van vernauwde voorhuid. Dit was erg pijnlijk bij erecties. Via de huisarts heb ik een hormoon zalf gekregen, dit hielp voor even maar de vernauwing klachten kwamen steeds terug...

P. vd M 10-08-2019

Koptekst 1

Sterilisatie

Na aanvraag voor een vasectomie op de site binnen 5 minuten de dokter aan de lijn.
De vragen en info zeer duidelijk en het directe contact was een verademing ipv afspraken via buro of secrataresse.
Ingreep was binnen 10 minuten klaar....

Pascal Pegiud 01-04-2019

Besnijdenis kind

Wij hebben onze eerste zoontje van 4 maandjes oud pas laten besnijden. De arts gebeld voor een intake, waar we duidelijke informatie kregen en 1 week later vond de besnijdenis plaats.
Onze zoontje heeft de prikjes niet gevoelt door de verdovings crème hij heeft de hele ingreep gespeeld met papa en mama en fijn rustig gelegen en niet eens gehuild. Dit gaf ons als ouders een super gevoel ! Ook de Artsen gaven een goed vertrouwelijk gevoel bij ons..het herstel loopt goed onze zoontje heeft geen last ervan ,ook niet bij het plassen. Kortom We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede zorg wat we gekregen hebben.

Marjolein Glaser 01-05-2019

Besnijdenis kind

Ben Godzijdank erg tevreden over de besnijdenis van MC kliniek en het resultaat. Kon direct mijn afspraak inplannen voor mijn zoontje van drie, alles verliep zoals aangegeven. Tijdens en na de behandeling wordt je goed geadvisseerd en ze nemen na de behandeling ook contact met je op. Ik merkte al snel op dat het advies om iedere dag in badje te doen en de vaseline goed helpt. Het ziet er goed uit en lijkt snel te genezen Alhamdu liLLaah. Kan een besnijdenis, mits goed uitgevoerd, iedereen adviseren. Het is een stuk hygiënischer en ziet ook nog eens verzorgd en mooi uit. MC Kliniek, Dankjulliewel!

Hala Saoud 01-07-2019